SPONSING

SPONSING

 

Vedrørende sponsormidler har NST Gruppen bestemt at i den grad vi har mulighet for å bidra, skal dette fra oss gå direkte og uavkortet til nærmiljøet der vi opererer, og fortrinnsvis dreie seg om barn som selv bidrar til eller driver med positive tiltak og aktiviteter, eldre eller andre trengende – eller positive fellestiltak i nærmiljøet.

Vi har sponset “Verdens lengste Sildabord” for Kokkenes Mesterlaug fast hvert år siden 1997.

Vi hadde følgelig 10 års “jubileum” i 2007, hvor vi ble hedret av Mesterlauget med en kokkestatue laget av keramikkunstner Karen Vikse. I 2009 var sildebordet 25 år, og vi var selvfølgelig med. Det har vi også vært i årene etterpå, og har nå altså i 2022 bidratt til dette i 25 år sammenhengende.

I desember 2015 har NST Gruppen sponset Fotballklubben Haugar ved en annonse i Haugarmagasinet.

I oktober 2011hadde bydelen Lazdynai der vårt kontor ligger i Vilnius, Litauen, en markering av de fra bydelen som fylte 100 år det året.

Vi synes det står respekt av en slik alder og NST Baltija gav støtte til arrangementet.

I 2010 har NST Gruppen sponset et prosjekt som NJFF Rogaland (Norsk Jeger Fiske og Friluftsforening) har med å ta skoleelever ut i naturen og lære dem om denne, noe som har resultert i fiskedager for mange skoler i Rogaland.

Vår støtte gikk til 6. klasse ved Skjold skule i Vindafjord, som fikk en fiskedag hvor de lærte om fisk og fiske, samt fikk nyte all den selvfangede fisken.

I 2010 har man i tillegg vært med på kronerulling for Haugaland Håndballklubb.

Vi har også gått inn med støtte til Haugesund Ridesenter på Kvala.

I 2009 sponset NST Gruppen klasse 10E ved Vormedal skole som reiste på studietur til Polen, hvor de bl.a. besøkte Auschwich konsentrasjonsleir. Til venstre er bilde av klassene 10A og 10E med reiseledere.

Vi fortsatte også dette året støtten til Nord jenter -94 håndballag.

I 2008 sponset vi klasse 7b ved Lillesund skole i Haugesund som reiste på studietur til West Burton, North Yorkshire. De hadde gjort en betydelig innsats og samlet inn penger selv. De er med i et studieopplegg som kalles Comenius der de samarbeider med en rekke andre skoler i Europa.

I 2007 sponset vi Nord jenter født -94 sitt fotballag og 2 håndballag med overtrekksdresser.

Vi samlet også inn klær og leker til en alenemor i Litauen med mange barn og dårlig økonomi, som slet med å forsørge barna alene og beholde omsorgsretten. Historien endte for øvrig godt.